Vårfest med Stories of Us!

Vi firar in våren med en solig yogafest!

 Yoga, mingel och rawfood-fika!

Yogan passar alla nivåer (Hatha flow med överraskningar), ett specialpass med syftet att ge dig energi och balans att möta vårens fullt ut. Alla yogis får en fin goodiebag full av vårpresenter och vi bjuder på vitaminboostad raw-fika. Beata från www.beyoga.se med sina fina Teeki-tights är med oss och smycken från www.lovefromsthlm.com kommer finnas på plats.

Vi är peppade till tusen! Kommer du?

yogaevent2

Var? Mamita, Vikingagatan 29
När? Söndag 24e april
Yoga kl 13
Mingel kl 15
250kr (för dig som vill vara med och yoga)

Du bokar en plats på yogan genom att mejla till julianorberg@storiesofus.se, där du få mer information om hur betalningen går till. Vi har 20st platser till yogan – först till kvarn! Du är också välkommen att komma efter yogan för att träffa folk, spana in snygga yogatights & smaka rawfood-snacks. Då är det bara att komma runt 15 utan anmälan.

4 Comments

  1. Marie Plarsmo

    Hej Anna! Är så oändligt glad att jag fick ta en av mina första yoga-klasser tillsammans med dig, mycket hände i mig och du var fantastisk?? Kram

    • anna

      Tack Marie. Så fint att träffa dig, jag är glad att du kom. Hoppas vi kan yoga tillsammans snart igen :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *